Hentbol: Erkekler Süper Ligi

BURSA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan oyun kurucu Erdinç Kızıltaş ile sözleşme imzaladı.

BURSA - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan oyun kurucu Erdinç Kızıltaş ile sözleşme imzaladı. Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Fatih Işık, yeni sezonda iddialı bir ekiple mücadele edeceklerini belirtti. Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Işık, "Alt yapımızdan yetişen ve daha önce formamızı giyen Erdinç ile bir yıllık sözleşme imzaladık. Kendisinden beklentimiz yüksek, takıma çok büyük katkı sağlayacağını inanıyorum. Geniş bir kadroya sahip olarak lige başlamak istiyoruz. Bir yerli bir de yabancı oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. Yeniden yuvaya dönmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Kızıltaş da "6 sezon Nilüfer Belediyespor'da oynadım. Alt yapısından yetiştiğim, benim için büyük manevi değeri olan kulübüme daha fazla katkı sağlamak için çalışacağım" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: