Hentbol: Erkekler Süper Ligi

BURSA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Fatih Işık, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz lige galibiyetle başlamak"

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Fatih Işık, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz lige galibiyetle başlamak" dedi. Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında Gençlerbirliği'ni konuk edeceklerini hatırlatarak "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hedefimiz, lige galibiyetle başlamak. Rakibimiz her ne kadar ligin yeni ekibi olsa da tecrübeli oyunculara sahip. Denk bir maç olacak. Sporseverleri desteğe bekliyoruz. Heyecanı yüksek bir karşılaşma olacak" diye konuştu. Fatih Işık, yarın saat 13.00'te başlayacak maça, taraftarları ve tüm sporseverleri davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: