Hentbol: Erkekler Süper Ligi

KAYSERİ (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin yeni takımı Rainbow Kayseri Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz, yeni sezonda ligde ses getiren bir ekip olmak istediklerini söyledi.

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nin yeni takımı Rainbow Kayseri Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz, yeni sezonda ligde ses getiren bir ekip olmak istediklerini söyledi. Akbeyaz, yaptığı açıklamada, geçen sene 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lige çıktıklarını, teknik heyetle ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu transfer ettiklerini söyledi. Ligin renkli takımı olacaklarına inandıklarını ifade eden Akbeyaz, "Yeni sezonda ligde ses getiren bir ekip olmak istiyoruz. Kayseri ve Türk hentboluna hizmet için çalışacağız" diye konuştu. Akbeyaz, takımın yeni sezonda deplasmanlara daha rahat gitmesi için bir otobüs aldıklarını da sözlerine ekledi. Antrenör Yücel Şimşek ise yeni sezon hazırlıklarına 7 Ağustos'ta başladıklarını belirterek, çalışmaların yoğun bir tempoda devam ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: