Hentbol: Süper Lig'e Yükselme Final Grubu

İZMİR (A.A) - Altınordu Konak Belediyespor bayan hentbol takımı Ankara'da oynanacak Süper Lig'e Yükselme Grubu müsabakalarında mücadele edecek.

İZMİR (A.A) - Altınordu Konak Belediyespor bayan hentbol takımı Ankara'da oynanacak Süper Lig'e Yükselme Grubu müsabakalarında mücadele edecek.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu'nda 7-9 Mart tarihlerinde oynanacak final grubunda Altınordu Konak Belediyespor bayan takımı Antalya Telekom, Ankara Gazete Yenimahalle ve Van Gençlik Spor Kulübü ile aynı grupta yer alacak.

Grupta ilk iki sırayı alan ekip, gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek.

Altınordu Konak Belediyespor'un maç programı şöyle:

Reklam
Reklam

7 Mart Perşembe 15.30 Altınordu Konak Belediyespor-Van Gençlik Spor Kulübü

8 Mart Cuma 17.30 Ankara Gazete Yenimahalle-Altınordu Konak Belediyespor

9 Mart Cumartesi 15.00 Altınordu Konak Belediyespor-Antalya Telekom

Öte yandan Altınordu Konak Belediyespor erkek takımı da aynı tarihlerde 1. Lig (A) Klasman Grubu'na yükselme maçlarında Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Rize Gençlik ve Anadolu Üniversitesi ile THF Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz