Hentbola Erzurum'dan Yeni Aday Hakemler Kazandırıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Hentbol Aday Hakem Kursu yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Hentbol Aday Hakem Kursu yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar'a Milli takım forması hediye eden Hentbol MHK Başkanı Barbaros Yılmaz, "Fatih beyin çalışmaları ve Erzurum'daki çalışmalar bizim başımızı döndürüyor" dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Aday Hakem Kursu Erzurum'da yapıldı. 27-29 Nisan 2012 tarihlerinde yapılan Hentbol Aday Hakem Kursu Türk Telekom Atlama Kuleleri Kule Oteli'nde yapıldı. Dört yıl aradan sonra Erzurum'da gerçekleştirilen Hentbol Aday Hakem Kursu'na eğitimci olarak MHK Başkanı Barbaros Yılmaz, ile Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ali Şahin katıldı. Tecrübeli MHK Başkanı Yılmaz, spora verdiği destek ve yaptığı katkılardan dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a Milli takım forması hediye etti. Yılmaz, "Erzurum sporda müthiş gelişti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın çalışmalarını ve hizmetlerini de yakından takip ediyoruz. Onun sayesinde Erzurum'da hentbolda çok gelişti. Erzurum ve Doğu Hentbolda bizim yükümüzü çekiyor. Tüm yetkililere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

KURSA YOĞUN İLGİ

Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz'ın eğitimci olarak katıldığı aday hakem kursuna yoğun bir ilgi vardı. Hentbol Aday Hakem Kursu 72 erkek, 68 bayan toplam 140 katılımcı ile rekor seviyede gerçekleşti. Hentbol İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu ile İl Hakem Kurulu Başkanı Ömür Öztemir'de Hentbol Aday Hakem Kursunu yakından takip etti. Kursun sorunsuz bir şekilde tamamlanması için büyük çaba sarf eden iki hentbol yöneticisi MHK Başkanı Barbaros Yılmaz'ı da bir an olsun yalnız bırakmadı. Hentbol İl Temsilcisi i Ali Erzurumluoğlu, "Hentbol Federasyonumuz Erzurum'da aday hakem kursu düzenlediği için çok mutluyuz. Katılımcıların fazla olması nedeniylede bize güvenenleri mahcup etmedik. Erzurum'un yanı sıra diğer illerden de katılan kursiyerler oldu. Katılımın fazla olması bizleri sevindirdi" dedi.

ERZURUM BENİM İÇİN BÜYÜK ANLAM İFADE EDİYOR

Erzurum'da Hentbol Aday Hakem Kursu düzenlemekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten, MHK Başkanı Barbaros Yılmaz tam 25 sene önce Erzurum Ağır Bakım Fabrikasında vatani görevini yedek subay olarak yaptığını ve kendisi için Erzurum'un çok büyük öneme sahip olduğunu açıkladı. Yılmaz, "Bu şehir bizim için çok önemli, hentbola da özel bir ilgi göstermesi nedeniyle bu kursu Erzurum'da açtık, bunun içinde çok mutluyuz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: