Hentbolda Transfer

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'da, altyapıdan yetişen ve A Milli Takımda da forma giyen Durmuş Mutlu'nun sözleşmesi yenilendi.

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'da, altyapıdan yetişen ve A Milli Takımda da forma giyen Durmuş Mutlu'nun sözleşmesi yenilendi. Nilüfer Belediyesi hizmet binasında düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hentbolda Bursa'nın ve ilçenin adının yurt içi ve dışında daha fazla duyulmaya başlandığını söyledi. Pek çok oyuncunun, kariyerine Nilüfer Belediyespor'da devam etmek istediğini belirten Bozbey, "Geçen sezon başarıyla mücadele eden Durmuş Mutlu, yeni sezonda da başarılı olacak bir oyuncu. En önemlisi altyapımızdan yetişti ve Milli Takım formasını giydi. Hayırlı olsun" dedi. Daha sonra Mutlu, bir yıllık yeni sözleşmeyi imzaladı. Törene, Kulüp Başkanı Ali Karamık ve Başkan Yardımcısı Fuat Alparslan ile Antrenör Fatih Işık katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: