Hentbolda Transfer

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, Ankara Maliye Milli Piyango'dan İdris Tan ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, Ankara Maliye Milli Piyango'dan İdris Tan ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Nilüfer Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Kulüp Başkanı Ali Karamık, A Milli Takım forması da giymiş sol kanat oyuncusu Tan'ın, takıma ciddi katkı sağlayacağını söyledi. Tan'ı kadroya dahil ederek transfer çalışmalarını tamamladıklarını belirten Karamık, "Daha güçlü bir takım oluşturduk. Hazırlıklarımıza 30 Temmuz'da başlayacağız. Yeni sezonda daha iddialı bir ekip olarak mücadele edeceğiz. Hedefimiz, şampiyonluğu kovalamak" dedi. Daha sonra Tan, kendisini bir yıllığına Bursa temsilcisine bağlayan mukaveleye imzasını attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz