Hentbolde Adım Adım Dünya Şampiyonası'na

A Milli Bayan Hentbol Takımı, 2013 Bayanlar Dünya Hentbol Şampiyonası elemelerinde gruptaki son maçına çıkıyor....

A Milli Bayan Hentbol Takımı, 2013 Bayanlar Dünya Hentbol Şampiyonası elemelerinde gruptaki son maçına çıkıyor. Milliler, Portekiz'i yendiği takdirde grubunu lider olarak tamamlayarak Dünya Şampiyonası'na katılmak için önemli bir adım atacak.

Milli Takımı 2013 Bayanlar Dünya Hentbol Şampiyonası grup elemeleri son maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. 1 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 17.30'da başlayacak. THF Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayı Litvanyalı hakem çifti Viktorija Kijauskaite, Ausra Zaliene yönetecek. Ay-yıldızlılar mücadele ettiği 4. Grupta Azerbaycan'ı 35-19 ve 30-26 mağlup ederken, Portekiz ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 38-36 kaybetmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz