Hentbol’un Sultanları Afyon Yolcusu

Turgutlu Samiye Nuri Sevil Ortaokulu, hentbolda yıldız kızlar kategorisinda Manisa şampiyonu olduktan sonra, Ege Bölge...

Turgutlu Samiye Nuri Sevil Ortaokulu, hentbolda yıldız kızlar kategorisinda Manisa şampiyonu olduktan sonra, Ege Bölge şampiyonu da olarak Türkiye yarı finallerine kaldı.

Balıkesir Burhaniye’de düzenlenen Yıldız Kızlar Hentbol Grup Birinciliği Müsabakaları'nda Samiye Nuri Sevil Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol Takımı, güçlü rakiplerini geride bırakarak grup birincisi olarak evine döndü. Burhaniye’deki karşılaşmalarda Samiye Nuri Sevil Orta Okulu, Kütahya Atakent Orta Okulunu 20-8, Balıkesir Fatih Orta Okulunu 35-6 ve İstanbul Göktürk Orta Okulunu 15-4’luk skorlarla yendi. Hentbolun sultanları, 16-22 Mart tarihlerinde Afyon ’da yapılacak olan Türkiye Hentbol Yarıfinal Birinciliği Müsabakaları'na katılmaya hak kazandılar.

Reklam
Reklam

Hedeflerinin Türkiye Finalleri olduğunu söyleyen takım kaptanı Vildan Hiçdurmaz, ”İki Sene önce Küçük Kızlarda yakaladığımız Türkiye 4.'lüğü başarısını, bu yıl daha da ileriye götürmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Samiye Nuri Sevil Orta Okulu Beden Eğitimi öğretmenleri Ergun Erbay ve Süleyman Yapıcı da, yaptıkları açıklamada; ekip çalışması ve çok çalışma ile bu başarıları elde ettiklerini, amaçlarının Türk hentboluna yeni Merveler, Fatmalar, Nerimanlar yetiştirmek olduğunu dile getirdiler.

Şampiyon takım kaptan Vildan, Fatma, Elif, Fatmanur, Eda, Kübranur, Emine,Demet, Vildan, Ece, Betül, Ayşenur, Afra'dan oluşuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz