Hepar’dan ‘eskişehir Atatürk Stadyumu Yıkılmasın’ Önerisi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Merkez Parti Meclis Üyesi Erkut Yenigün Eskişehir Atatürk Sdadyumu’nun...

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Merkez Parti Meclis Üyesi Erkut Yenigün Eskişehir Atatürk Sdadyumu’nun yıkılıp yerinin ticaret alan veya başka bir şekilde kullanılmasını karşı olduklarını açıkladı.

Erkut Yenigün, yaptığı açıklamada, mevcut stadyumun yıkılmadan yerinde kalmasını istediklerini anlattı. ‘Bir fidan dikmek için illa ki bir ağaç kesmek zorunda mıyız’ diye soran Yenigün “Stadyumun gayrimenkul değeri paha biçilemeyecek kadar değerlidir. 2013 Kültür Başkenti olan Eskişehirimizde iki tane büyük üniversite bulunmaktadır. Her dönem Avrupa şampiyonası dünya kupası olimpiyat oyunları gibi sporsal faaliyetlere ev sahibi olabilmek için yaptığımız mücadele ortadadır. Bir tek statla mı bu oyunlara ev sahibi yapacağız. Ayrıca Eskişehir’de amatör kulüpler, Bal Ligi takımlarımız mevcut olup 3. Lig kapısından kıl payı dönmüşlerdir. Eskişehirspor’umuzun Avrupa kulübü olması için de 2. ve 3. Ligde bir pilot takımının olması gerekmektedir. Bu yüzden, amatör kulüpler, Bal Ligi takımları, liseler ve üniversitelerdeki gençlerimizin rahat rahat spor faaliyetlerini yapabilmesi için mevcut stadın yıkılmasından değil, geliştirilmesinden yanayız. Bu yüzdende stadın yıkılmasına karşıyız. Ne yapacaksanız yapın, yakmadan yıkmadan yapın ve mümkünse şehrin dışına yapın ki şehrimizdeki insanları mağdur etmeyin” diye belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: