Her akşam başka iftarda!

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatının çalışmaları mübarek ramazan ayının 12. günü geride kalırken hızla devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatının çalışmaları mübarek ramazan ayının 12. günü geride kalırken hızla devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatını Ramazan ayının 12. günü geride kalırken 11’i Gaziosmanpaşa’da yerel yönetim tarafından, 1’i de Çanakkale’de İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplam 12 programa eksiksiz katıldı.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı, 2 Ağustos Çarşamba akşamı da diğer akşamlarda olduğu gibi geleneği bozmadı. Teşkilat dün akşam tam kadro Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarındaydı.

Reklam
Reklam

İftar öncesinde Küçükköy Meydanı’nda toplananılarak İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Milletvekili Haldun Ertürk önderliğinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Halkla bütünleşme konusunda her fırsatı değerlendiren Başkan Ergüneş, her zamanki gibi tüm esnafların kapısını tek tek çalarak talep ve şikâyetlerle yakından ilgilendi. Cengiz Topel Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek yerel yönetimle ilgili talep ve şikâyetler dinlenerek ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini dile getirdiler.

İftar saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için Küçükköy Meydanındaki Mustafa Gümüş Parkına geldiler. Burada Yenimahalle teşkilatı tarafından kurulan Ak Nokta standını ziyaret eden Ergüneş ve ekibi burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: