Her Ayın 15’i Optimum Günü

Optimum Outlet’lerde her ayın 15’inde, ekstra indirimlerle alışveriş keyfinizi şenliğe dönüştürebilirsiniz. “Ayın Ortası, Optimum Faydası”ndan...

Optimum Outlet’lerde her ayın 15’inde, ekstra indirimlerle alışveriş keyfinizi şenliğe dönüştürebilirsiniz. “Ayın Ortası, Optimum Faydası”ndan yararlanmak isteyen herkes, alışveriş keyfini doyasıya yaşamak için her ayın 15’inde İzmir Optimum Outlet’te davetli.

“Her Gün İndirim” sloganıyla, yıl boyunca hesaplı alışverişin adresi olan Optimum Outlet, “Ayın Ortası Optimum Faydası” isimli yeni projesiyle, ziyaretçileri için Optimum’dan alışveriş yapmayı daha da avantajlı hale getiriyor.

Optimum Outlet’lerde yer alan markaların, her ayın 15’inde sadece Optimum’a özel yapacağı indirim ve kampanyalarla, her ayın 15’i artık alışveriş şenliğine dönüşüyor. “Ayın Ortası Optimum Faydası” çerçevesinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da bulunan Optimum Outlet’lerdeki sevilen markaların, Optimum ziyaretçilerine özel indirimleri ise YÜZDE 50’leri buluyor.

Reklam
Reklam

Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: