Her erkeğin spermlerini kullanamam

Sekiz yıl flört ettiği işadamı Mehmet Ali Yılmaz ile Şubat 2005'te yollarını ayıran Sibel Bilgiç, yaklaşık üç yıl süren aşk orucunu ekonomi doktoru Ulvi Suvarioğlu ile bozmuştu. Daha birbirlerini tanımadan evlenip, aynı evde yaşamaya başlayan çiftin evliliğinin, çok yakında boşanmayla sonuçlanacağı konuşuluyor. Neredeyse her gece evde kızılca kıyamet kopuyormuş! Ortak dostları, sabahlara kadar dil döküp, çifti uzlaştırmaya çalışsa da, pek bir sonuç elde edememişler. Sibel Hanım'ın özgürlüğüne çok düşkün olması, bu süreci daha da hızlandıracağı konuşuluyor. Ne diyelim her ikisi için de hayırlısı neyse o olsun!

Reklam
Reklam

Haluk Bilginer ile evliliğinden Nazlı adında bir kız olan Aşkın Nur Yengi, evliliğin yürümesi için 3S kuralının gerekli olduğunu söyledi.

Kanal D'de yayınlanan Güneri Cıvaoğlu'nun sunduğu 'Şeffaf Oda' programına katılan Aşkın Nur Yengi, "Ben evlenmeyeceğim demedim hiç ama biraz daha geç kalsaydım 40'lı yaşlara gelseydim çocuk doğurmayı düşünmüyordum. Evlilikte sabır, sebat ve sevgi gerekiyor. 3 S gerekiyor" dedi.

İpek Tuzcuoğlu, "Bana aşk olmadan evliliğin olması ve çoluk çocuk sahibi olmak pek ahlaklı gelmiyor. Malum bankalara gidip de tanımadığım bir erkeğin spermlerini kullanamam, aşık olmadan evlenemem, evlatlık alamam. Benim hedefim, idealim, önce aşık olmak, sonra da mutlu bir yuvaya kavuşmak. Bazen yakın arkadaşlarım, 'Ooo, bu dünyada aşk meşk yok kızım, hayal kurma' diyorlar. Ne yapayım, ben inanıyorum işte."

Hülya Avşar ve Kadir İnanır, İbrahim Tatlıses'e ilham kaynağı oldu ünlü türkücü, bu iki oyuncudan esinlenerek yazdığı şarkıya, yeni albümünde yer verecek. İbrahim Tatlıses, yeni albümünü yaklaşık 20 gün sonra çıkarıyor. Çalışmanın en iddialı eserlerinden biri de, söz ve müziği Tatlıses'e ait olan 'Bir Yıldız Kaydı'...

Reklam
Reklam

'Türk Sineması'nı anlatıyor' dediği bu şarkıda Hülya Avşar ve Kadir İnanır'ın da adlarını geçiren Tatlıses, sürpriz şarkının sözlerini ilk kez önceki akşam sevenleriyle paylaştı.

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Asena, "Özel yalılarda türbanlılara göbek atıyorum" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü!

Göbek dansı deyince akla gelen ilk isim Asena.. Kendine özgü stili ile kadın-erkek izleyen herkesi etkilemesini biliyor. Son zamanlarda biraz sahnelerden uzak. Nedeni İbo muydu? Yoksa yoruldu mu? Ya da "mahalle baskısı" onu da mı etkilemişti?

Modacı Zeynep Tunuslu, meslektaşı Cemil İpekçi'nin yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Zeynep Tunuslu'nun katıldığı defile öncesi kokteyl alanında Cemil İpekçi hakkında yaptığı ilginç yorumlar damgasını vurdu. Tunuslu, İpekçi'nin son günlerde olay yaratan açıklamalarına ilişkin "Cemil kafayı yemiş ve aynı zamanda da bunamış, herhalde ne söylediğini bilmiyor" dedi.

İpekçi, geçtiğimiz günlerde "Kadın olsam türban takardım, muhazafakar eşcinselim, 7 yaşına kadar kendimi kız gibi hissediyordum" demişti.

Reklam
Reklam

Dönemin en pahalı sanatçısı olan Bülent Ersoy, 14 şubat sevgililer günü'nde sahneye çıkmak için dudak uçuklatan bir rakam istedi. İzmir'de bir otelden eşiyle birlikte sahne teklifi alan Ersoy'un 200 bin YTL istediği öğrenildi. Bayramda 150 bin YTL'ye sahneye çıkan Ersoy'un jüri üyesi olduğu Popstar Alaturka'daki ücretine de 5 bin YTL zam yaptırttığı öğrenildi.