"Her Eve Bir Kur'an-ı Kerim" Projesi

Kadirli ilçesinde, belediye tarafından başlatılan "Her eve bir Kur'an-ı Kerim" projesi kapsamında vatandaşlara 5 bin Kur'an-ı Kerim dağıtılacak.

Kadirli ilçesinde, belediye tarafından başlatılan "Her eve bir Kur'an-ı Kerim" projesi kapsamında vatandaşlara 5 bin Kur'an-ı Kerim dağıtılacak.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Karatepe Park Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, belediye olarak sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Mevlid Kandili'nde Kur'an-ı Kerim dağıtımına başladıklarını söyledi.

Tarhan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleriyle sivil toplum örgütü temsilcilerinin desteğiyle tespit edilen 5 bin eve Kur'an-ı Kerim hediye edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Peygamber efendimizin güzel ahlakı ve kutsal kitabımız olan Kur'an-ı Kerim'i öğretmek amacıyla mahallelerimizde Kur'an kursları açtık. Bugüne kadar, ilçemizde yaklaşık 3 bin Kur'an-ı Kerim dağıttık. Bu projeyle Kadirli'de her hanede Kur'an-ı Kerim bulunmasını ve okunmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Kutlu Doğum Haftası'na kadar dağıtımımız sürecek. Sosyal projelerimize ara vermeden devam edeceğiz."

Toplantıya katılan davetliler ise, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, gerekirse dağıtım işlerinde görev almayı istediklerini iletti.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: