Her İzlediğimizde ''Bu Nasıl Aşktır Yarabbim!'' Dediğimiz How I Met Your Mother Hakkında 10 İlginç Gerçek

Çok özlüyoruz Barney Reyiz...

  1. Barney Stinson'ı 9 sezon boyunca yalnızca 12 kere takım elbisesiz gördük :)

Takım elbiseler hakkında böyle harika bir müzikal şarkısı yazan adamdan, aşık olduğu takımlarından ayrılmasını bekleyemezdik zaten :)

  1. Madem müzikten konu açıldı, Robin Sparkles'ı anmadan olmaz...

Reklam
Reklam

Robin Scherbatsky'nin gençliğinde Kanada'nın en sevilen popstarı olduğunu hatırlıyoruz değil mi? Robin Sparkles hani, ekibin geri kalanının sürekli dalga geçtiği Robin Sparkles :)

İşte o Robin Sparkles'ın dizide ilk görünen şarkısı 'Let's Go To The Mall', senkronize olarak dansedilen Just Dance 3 adlı video oyununda yer aldı! Guitar Hero'nun dansçası gibi düşünebilirsiniz yani ;)

Durun, daha da ilginci var: Robin Sparkles'ın dizide görünen 3 şarkısı da, Robin'i canlandıran Cobie Smulders tarafından bestelendi!8. Dizide yer alan her websitesi, hakikaten de hala var :)

http://barneysvideoresume.com/ örneğin, gerçekten de var...
ya da **http://tedmosbyisajerk.com/

Reklam
Reklam

:)
ya da
http://www.canadiansexacts.org/

** !!!

İsterseniz bir önceki maddede bahsettiğimiz Robin Sparkles'ın Sandcastles In The Sand klibini de şuradan izleyebilirsiniz :) 7. Her bölümün başında izlediğimiz o çocuklar nasıl oldu da 9 yılda yaşlanmadılar?

Çünkü Ted Mosby'nin o herşey şaşıran, arada tuvalete gitmeye kalkan da babaları tarafından izin verilmeyen çocuklarının tüm sahneleri ilk iki sezonda çekildi bitti :)

Sonraki 7 sezon boyunca, ilk iki sezonda çekilen görüntüler çevrilip çevrilip tekrar kullanıldı!6. Ted'in Robin'e evlenme teklif ettiği, Robin'in onlarca kere ''No.'' dediği bölüm vardı ya hani;

2. sezon, 22. bölüm... Resimde arkadaki çifte iyi bakın ;)

Reklam
Reklam

Ted ile Robin ilk sezonda kavuştukları birlikteliklerine devam etmektedirler. Ta ki yemeğe çıktıkları o geceye kadar. Garson, içinde yüzük olan şampanya kadehini yanlışlıkla Robin'e getirir; yüzüğü gören Robin, Ted'in ona evlenme teklif ettiğini sanar. Sonra onlarca kere ''hayır...'' der.

Tam o esnada ''Aslında o yüzük benimdi.'' diyerek yan masadan şampanya kadehini alan ve kız arkadaşına evlenme teklif eden adam vardı ya; işte o bir aktör değildi.

Kız arkadaşı mı? O da aktör değildi :)

Senaristin arkadaşı olan Timothy Russo, sevgilisi Jana Rugan'a dizinin içinde resmen evlenme teklif etti. Yani o bölümde, Ted ve Robin'e üzülürken bir yandan da gerçek bir evlenme teklifini izliyorduk!5. Stella Zinman karakterini aslında Alicia Silverstone oynayacaktı... Ama senaryoyu okuyunca reddetti kendiler. Çünkü;

...çünkü Stella Zinman'ın asistanını Britney Spears oynayacaktı. Senaryoda bunu gören Alicia Silverstone, **Britney Spears nefretinden dolayı rol teklifini yapımcılara aynen iade etti!

Reklam
Reklam

**

Bu arada, Britney Spears'tan sonra diziye kimler konuk olmadı ki...
Jennifer Lopez'ler mi istersiniz, Katy Perry'ler mi...4. Başrol oyuncularının gerçek hayatta evli oldukları insanlar, sürekli gözümüzün önündeymiş de farkında değilmişiz!

Her memeliyi yatağa atmaya çalışan, bir ara Robin'e de yavşayan televizyon spikeri Sandy Rivers; Alexis Denisof. Lily karakterini canlandıran Alyson Hannigan'ın gerçek hayattaki eşi!

Son sezonda Robin ve Barney'nin düğününe iki kala ortalığı karıştıran, ekibin yarısının nefret ettiği, yarısının ise aşık olduğu Gary Blauman; Taran Killam. Robin karakterini canlandıran Cobie Smulders'ın gerçek hayattaki eşi (oha)!

Reklam
Reklam

Lily'nin lisedeyken terkettiği eski sevgilisi, kuçu bakışlarıyla izleyenleri hüzne boğan sevimli Scooter; David Burtka. Barney karakterini canlandıran Neil Patrick Harris'in gerçek hayattaki eşi (e yok artık)!3. Doğru hissetmişiz arkadaşlar...

Doğru hissetmişiz, çünkü eğer dizi uzatılmasaydı senaristlerin dediğine göre o beklenen anne, Ted'e dizi boyunca en çok yakışan ikinci kadın olan Victoria olacaktı :)

(Birincisi tabii ki Tracy McConnell. Gerçek annenin pabucunu dama atmayız!)2. Barney Stinson'ın sürekli alıntı yaptığı BroCode, gerçek hayatta da yazıldı, yayınlandı.

Üstelik Barney Stinson'ı canlandıran Neil Patrick Harris'in ta kendisi tarafından!

Reklam
Reklam

Türkçe'ye de çevrildi bu arada, kitapçılardan ısrarla isteyiniz...1. Diziden en çok parayı Neil Patrick Harris götürdü ;)

Pek şaşırtıcı bir madde değil, haklısınız...
Barney Stinson dururken, ya kim kazanacağıdı en çok parayı?

Ekibin tamamı bölüm başı 120.000 Dolar kazanırken, Barney Stinson'ı canlandıran Neil Patrick Harris'e bölüm başı tam 210.000 Dolar ödeniyordu!

(hemen Harris'in diziden kaç para kazandığını hesaplamak isteyen Türk aklımıza küçük bir yardım; How I Met Your Mother 208 bölüm sürdü.)