Her Kadının Ara Ara Aklına Gelen 8 Saçmasapan Düşünce

Kadınların kafaları gerçekten de erkeklerinkinden çok başka şeylere çalışıyor...

  1. Adetim gecikti. Hamileyim galiba!

Üstelik yakın zamanda yaşadığınız bir aşnafişne durumu da yokken, değil mi? :)

Siz de gayet biliyorsunuz ki, adet dediğimiz şey ara ara gecikebilir... İlaç kullanıyor olmanız metabolizmanızı etkiler mesela, hatta ilaç kullanmıyor da olsanız gecikebilir. Her seferinde aynı panik, yapmayın arkadaşlar :) 7. Burda tuvalete giremem ki ben :(

Restoran, kafe olur, bir arkadaşınızın; özellikle erkek arkadaşınızın evi olur. Bu düşünce aniden kafanızda şimşekler çaktırır ya? Yapmayın etmeyin, kendinize ve bilhassa idrar kesenize işkence etmeyin...

Reklam
Reklam

Tuvalete gitmek, her insanın en doğal ihtiyacıdır.
Erkek arkadaşınız da emin olun ki bunun farkında :) 6. O şıllık nasıl olur da benden önce nişanlanır ya? Allaamyareppim NASIL?

'O şıllık' dediğimiz kişi de çok yakınlarınızdan biri aslında, değil mi? :)

Ortamlarda ''Evlilik ne yahu, 21. yüzyılda yaşıyoruz! Girl Power arkadaşlar... Birlikte yaşamak tamam da!'' gibi cümleleri istediğiniz kadar kurun, yakınlarınızdan biri nişanlandığı anda böyle bir düşünce -en az bir kere belirir kafanızda!

Herkesin ruh eşini bulması ve sımsıkı tutunması dileğiyle, bu maddeyi de kapatıyoruz.5. Bacaklarımı tıraş etmeliydim!

Özellikle yaz aylarında karşınıza çıkan bu üşengeçlik, bir havuz partisine davet edildiğinizde mesela sizi büyük sıkıntıya sokabilir, veya başka bir örnekle tarif edelim;

Reklam
Reklam

...acilen eve gelip üzerinizi değiştirmeniz, hemen bir mini etek giymeniz gerekti. Ama davetli olduğunuz yemeğe yetişebilmeniz için tekrar duşa girmenize vaktiniz yok!

Demek ki neymiş? Duşta üşenmiyor, bacaklarımızı tıraş ediyormuşuz...4. Yahu şu kız biraz fazla mı kilo almış? Hamile mi yoksa!?

Evet, güzel bir dedikodu malzemesi. Katılıyoruz.
Ama bunu söylemeyi etik açıdan kendimize bir borç biliyoruz; size ne arkadaşlar? :) 3. Üç saattir mesaj gelmedi, telefonum bozuk galiba. En iyisi bi' kapatıp açayım.

Bugünlerde telefonlarımıza yapışık yaşadığımızın, attığımız mesajların yanıtlarının çok geçmeden geldiğinin biz de farkındayız.

Ama attığınız mesajlara yanıt gelmiyorsa hemen çıldırmanın, ''Neden yanıt gelmiyor? Benimle ilgilenmiyor galiba? Ne demekmiş benim gibi kızla ilgilenmemek!'' gibi obsesif düşüncelere başvurmanın alemi yok.

Reklam
Reklam

Bugünlerde telefonlarımıza yapışık yaşasak da; muhtemelen meşguldür...2. Göğüslerim neden acıyor? KANSER Mİ OLDUM BEN!?

Muhtemelen PMS kapınızı çalmak üzeredir... Ya da gün içinde ters bir hareket yapmışsınızdır. Belki de giydiğiniz sütyen sıkıyordur, kumaşı kötüdür.

İlk olarak meme kanserini aklınıza getirmenin alemi yok. (Ama tabii arada kontrolden geçmek ihtiyatlı olacaktır)1. Erkek erkeğeymiş! Ne yapıyorlar şimdi bunlar akşam akşam? :'(

Hani kıskanılmaktan hoşlanmıyordunuz? Hani nerde 'karşılıklı sevgi, saygı ve güven çerçevesi'? Hayatınızda en az bir kere erkek arkadaşınız hakkında böyle bir düşünceye kapıldınız. Kabul edin...