Her şey Servet için!

A Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde Portekiz'le oynadığı ve 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada sakatlanan millli futbolcular Servet Çetin ve Gökhan Zan'ın, Cenevre'de bulunan bir klinikte MR'ları çekildi ve ileri tetkikleri yapıldı.

Yapılan tetkikler sonucunda Ay-yıldızlı oyunculardan Servet Çetin'in sol diz iç yan bağlarında birinci derece esneme tespit edildi. Bu futbolcunun tedavisinin yoğun bir şekilde devam ettiği ve İsviçre maçına yetiştirilmesine çalışıldığı bildirildi. Servet hakkında nihai kararın, 72 saatin ardından yapılacak tıbbi değerlendirme sonucunda verileceği öğrenildi. Servet'in ayrıca, maçta aldığı darbeyle kırılan ön dişi için de tedaviye başlandı.

Reklam
Reklam

İlk maçı sakatlanarak terk eden milli futbolcu Gökhan Zan'ın ise, sol diz iç yan bölgesinde darbeye bağlı ödem ve iç yan bağında zorlanma tespit edildi. Şu an yürümekte bile zorluk çeken Gökhan Zan'ın, bir süre antrenmanlara katılamayacağı ve İsviçre maçında oynayamayacağı kaydedildi. Gökhan'ın Çek Cumhuriyeti maçına yetişebilmesi için uğraşıldığı bildirildi.