Her yerde 6 yaşındaki çocuğu arıyorlardı! Küçük kızın cansız bedeni timsahın midesinden çıkartıldı... "Diş ve kemik kalıntıları..."

Malezya'da bir nehirde yüzerken bir timsah saldırısı sonucunda hayatını kaybeden 6 yaşındaki Cecelia Julan Intik cansız bedenine ait kalıntılar bir timsahın midesinde bulundu. Günlerdir devam eden arama-kurtarma çalışmalarının sonucunda iki timsah yakalandı ve timsahlardan birinin midesi açıldığında insan kalıntıları bulundu.

MYNET|DIŞ HABERLER Malezya'da 6 yaşındaki Cecelia Julan Intik'in nehirde yüzerken kaybolmasının ardından bölgede günlerdir arama-kurtarma çalışmaları devam ediyordu. Çalışmalar kapsamında nehirde bulunan iki timsah yakalandı. Timsahları kıyıya çekmek için ekipler römorkör ve vinç kullanmak zorunda kaldı.

Tatau bölge polis şefi yardımcısı Komiser Jame Reis basına yaptığı açıklamasında, "Timsahlardan birinin midesinde insan dişleri, kemikler ve bir avuç dolusu madeni para bulundu" dedi.

Reklam
Reklam

İnsan kalıntıları analiz için Malezya Kimya Departmanı'ndaki adli laboratuvarlara gönderildi. Yapılan incelemelere ilişkin raporlandırma henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

Anahtar Kelimeler: