Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız

Ak Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, ile Ramazan Can vatandaşlar ile bir araya geldiler.

İLK ZİYARET BAHŞILI’YA

Milletvekilleri ilk olarak Bahşılı ilçesine ziyarette bulundular. Burada vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekilleri Hükümetin genel politikası ve Kırıkkale ye hükümet tarafından gerek 9 yıldır yapılan ve 12 Hazirandan sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Milletvekili Oğuz Kağan Köksal TBMM’den fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve bu vesile ile sorunları yerinde dinlediklerini ifade etti. Bahşılı Belediye başkanı Halil İbrahim Bişkin ise belediye başkanı olarak yapılan çalışmalardan kısaca bahsetti. İlçelerine yapılan ziyaretten ötürü Milletvekillerine ve teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Bişkin Misafirlerini uğurladı.

Reklam
Reklam

İKİNCİ DURAK HACILAR

Milletvekilleri Bahşılı ilçesinin ardından Hacılar Kasabasına ziyarette bulundular. Kasaba girişinde yaklaşık 300 kişi tarafından karşılanan Milletvekilleri ilk olarak Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ile birlikte Kasabada devam eden Hacılar ilköğretim okulunu ziyaret ettiler. Burada Milletvekillerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Bağrıaçık, “4 aydır görevdeyiz. Önce Allahın izni sonra siz değerli büyüklerimiz ve teşkilatımızın desteği ile halkımızın da yanımızda olması ile birlikte çalışmalara start verdik. Söz verdiğimiz gibi okulumuzun inşaatına seri bir şekilde başlandı, Hüseyin Aytemiz beyefendiye teşekkür ediyoruz, yine akabinde kasabamızın su sorunu vardı bu sorunun da çözülmesi içen geçtiğimiz günlerde kuyular vurdurarak su bulunmasını sağladık, ilerleyen günlerde yapılacak olan 3 bin tonluk depolarla kasabamızda su sorunu tarih olacak. Yine siz değerli vekillerimiz ve teşkilatımızın desteği ile Türkiye de bir ilki başararak bir kasabaya doğalgaz geldi, Allah izin verirse kasaba halkımız bu kış evlerinde rahatlıkla doğalgazı kullanabilecekler. Yine kasabamız için büyük öneme sahip olan kantar’ı kurduk, yine garajımızı çelik kaplama yaptırarak garajımızı artık daha güvenli olacak”dedi. Başkan Bağrıaçık, Milletvekilleri ile birlikte yürüyerek Belediye başkanlığı binasına geçiş yaptılar. Burada öğle yemeği yiyen milletvekilleri kendilerine gösterilen ilgiden ötürü başkana teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

HACILAR HER ZAMAN EN GÜZEL HİZMETİ HAK ETMİŞTİR

Başkanlık makamında Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’a çalışmalarından ötürü teşekkür eden Milletvekili oğuz Kağan Köksal, gördük ki bugün burada birlik ve beraberlik sağlanmış, başkanımız oldukça heyecanlı ve bu heyecanı sayesinde kasabada çalışmalar Allahın izni ile biter. Başkana partimiz adına yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz. Milletvekili Ramazan can da kısa bir konuşma yaparak bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Delice bölgesindeki belediyelerimizi ve teşkilatlarımızı ziyaret ettik, Bugünde bu bölgemizdeki belediyelerimizi ve teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Hacılarda hummalı bir çalışma var bu çalışmadan ötürü Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum, Hacılar her zaman en güzel hizmeti hak etmiştir dedi.

KARAAHMETLİ KASABASI ZİYARET EDİLDİ

Hacılar kasabasının ardından Karaahmetli Kasabası ziyaret edildi, köy kahvesinde Belediye Başkanı Faruk aktaş’ın başkanlığında bir heyet tarafından karşılanan Milletvekilleri burada köylülere hitap ettiler. Karahmetli’nin akdeniz’in bir parçası olduğunu ifade eden Ramazan Can, Karaahmetli gibi bir bölgeye sahip oldukları için şanslı olduklarını ifade etti. Başkanın imkansızlıklara rağmen çalışkan bir in an olduğunu ifade eden Can bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler. Karaahmetli kasabasının şirin bir bölge olduğunu belirten Milletvekili oğuz Kağan Köksal da başkanın çalışmaların takip ettiklerini kısıtlı ve az imkanlarla büyük işlere kalkışıldığını gördüğünü ellerinden geldiği kadar yasal prosüdürler kapsamında çalışmalar ile yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Karaahmetli kasabasını ziyaretin ardından Karakeçili ilçesini ziyaret eden Milletvekilleri burada teşkilat üyeleri tarafından karşılandı. İlçe başkanı tarafından ve Başkan vekili ile birlikte başkanlık makamına geçen Milletvekilleri sonrasında ise Karakeçili ilçesinde bir cenaze evine geçerek burada baş sağlığı temennisinde bulundular.

Reklam
Reklam

KÖPRÜ BELDESİ ZİYARET EDİLDİ

Yine Karaahmetli gibi bir bölgeye sahip olan Köprü beldesini ziyaret eden milletvekilleri burada Belediye Başkanı Hasan Taşpınar tarafından meydanda karşılandı. Kasaba halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan Milletvekilleri özellikle Konya kulu yolu ile birlikte bu bölgenin daha avantajlı konuma geçeceğini ifade ettiler. Köprü belediye Başkanı Hasan Taşpınar mazeret değil iş ürettiklerini kısıtlı imkanlara rağmen eş dost ve Ankara bürokrasisinde Milletvekillerinin desteği ile sorunları aştıklarını ve hizmet etmeye gayret gösterdiklerini belirtti.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çelebi ilçesinde Belediye başkanı Süleyman Uluyol tarafından karşılanan milletvekilleri buradan belediye başkanlığı binasına geçtiler. İlçenin genel durumu hakkında bilgiler alan Milletvekilleri ilçe ve beldelere ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Burada kısa bir konuşma yapan Milletvekili Ramazan Can, ilçemiz küçük nezih bir konumda, bugün görüyorum ki teşkilatımız ile belediyemiz arasında güzel bir ahenk var işallah bu bozulmaz. Ak parti iktidarı olarak 2002 den beri yaptığımız çalışmalar icraatlar ortada, eğer bizler bu çalışmayı sizlere yapmamış olsa idik 3 dönem üst üste iktidara gelemez bugün de buraya sizlerin yanınıza gelemezdik. Sizlerin bizlere olan inancı ve güvenci sayesinde güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz dedi.

Reklam
Reklam

DAHA AKTİF HİZMET VERİR

Çelebi ziyaretinin ardından Konur kasabasına geçen milletvekilleri burada Şehit recep aygör parkında vatandaşlar ile bir araya geldiler. hükümetin çalışmalarından son derece memnun olduklarını kaydeden kasaba sakinleri ancak belediyelerinin kapacak olmasından ötürü üzüntülü olduklarını ve bu karara oy vermemelerini istediler. Kasaba halkının sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili oğuz kağan Köksal belediyeler ile ilgili çıkacak olan kanunun sadece Kırıkkale’yi kapsamadığını ve nüfüsü 2 binin altında olan her beldenin düşeceğini kendi köyünün ve Ramazan Can’ın da beldesinin düştüğünü ifade etti. Şartlar ve kanunlar nedeni ile durumu olmayan belediyelere yardım yapılamadığını ifade eden Köksal ama eğer buralar köy olur ise özel idare belediyelerden daha aktif hizmet verir dedi.

KESKİN ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Konur kasabasındaki ziyaretin ardından final keskin ilçesinde yapıldı. Keskin ilçe teşkilatı Başkan ömer tuna tarafından teşkilat binasında karşılanan Milletvekilleri burada teşkilat üyeleri ile sohbet ettiler. Keskinde teşkilat olarak yapılan çalışmalardan bilgi alan Milletvekilleri Köksal ve Can sonrasında ise Keskin esnafını ziyaret ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz