Herford Caddesi'nde Çalışmalar Devam Ediyor

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi ekipleri, 1.5 kilometrelik Herford Caddesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi ekipleri, 1.5 kilometrelik Herford Caddesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Manavgat kent merkezini Titreyengöl turizm merkezini en kısa yoldan bağlayacak olan yolda yağmur suyu ve kanalizasyon borularının döşenmesi çalışmalarının devam ettiği, yeraltı çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırım, yol, refüj ve bisiklet yolunun yapımına başlanacağı belirtildi. 30 metre genişliğinde bin 500 metre uzunluğunda açılacak yoldaki çalışmalar kapsamında 3 bin 488 metre kanalizasyon, 2 bin 393 metre yağmur suyu hattı, 4 bin 679 metre kaldırım ve bordür, 3 bin 617 metre yol ve orta refüj bordür, 5 bin 56 metre bisiklet yolu ve çiçeklik, 277 metre yaya geçidi bordür tuğla, 2 bin 063 metre kaldırım arkası duvar yapılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 30 metre genişliğinde 1.5 kilometre uzunluğundaki Herford Caddesi'nin ilçeyi deniz kıyısına bağlayan en önemli ana caddelerden biri olacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: