Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu 5. Yönetim Kurulu Toplantısı Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) gerçekleştirildi.KBÜ Rektör Prof....

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu 5. Yönetim Kurulu Toplantısı Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) gerçekleştirildi.

KBÜ Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın da Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler. Makamda gerçekleştirilen kısa ziyaretin ardından Rektör Uysal, misafirleri ile birlikte Üniversite Botanik Bahçesi’ne geçtiler. Burada Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri kendi adlarına hazırlanmış olan ağaçlarını dikerek, ağaç sertifikalarını Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’dan aldılar. Daha önceden ’Spor, Sağlık ve Wellness’ konulu konferans vermek üzere üniversiteye gelen Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba ise ağacını suladı. Ağaç dikimin ardından Rektör misafirlerini üniversite kampüs alanını gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler verdi. Kampüs gezinin ardından Üniversite Rektörlük Binası Senato Odası’na gerçekleştirilecek olan 5. Yönetim Kurulu Toplantısına geçildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Öncelikle hoş geldiniz diyerek sizleri üniversitemizde ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Sizlerle birlikte çalışmak ve Herkes İçin Spor Federasyonu’nun Yönetim Kurulunda yer almak bizim için bir onur kaynağıdır. Ben ülkemizde ve dünyada insanlar arasında birliği, beraberliği ve kardeşliği pekiştirmenin temel unsurlarından birinin spor olduğuna inanıyorum. Hepimiz bu amaçla çalışıyoruz ve Karabük Üniversitesi olarak da spora çok fazla önem veriyoruz. Karabük Üniversitesi’nde kardeşliğin, dostluğun ve barışın hüküm sürmesi için üniversite çağında olan gençlerin birbirleriyle kaynaşması düşüncesiyle spor müsabakalarında bir araya gelecek yer olarak Üniversitemizi görmekteyiz. Bu yüzden de Üniversitemizde sürekli yatırımlar yapıyoruz. İnşallah bundan sonra hem Karabük Üniversitesi hem de Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ile birlikte Üniversitemizde daha fazla spor faaliyetlerine katkı vereceğiz. Ben tekrardan hoş geldiniz diyerek hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

KBÜ’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba, “Biz 3 den 93’e herkese spor yapmayı hedefleyen özellikle kendi ile barışık, hoş görülü ülkenin bütünlüğünü kabullenen ve insanlar arası hiçbir ayrım gözetmeden, insanları kucaklayan 2020 hayalleri denen alt yapının ülkemize gelmesini sahiplenen, gerek anaokulları gerekse üniversitelerdeki bireylere sporu sevdirmek, kabul ettirmek ve uygulatmayı amaç edinen bir federasyonuz. Bu zamana kadar Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve sizler gönüllü olarak birçok etkinlikte görev almaya çalışıp, çok büyük emek sarf ettiniz. Üniversite olarak sizlerin atmış olduğu adımlar diğer üniversitelere de örnek olacaktır” diye konuştu.

Konuşmanın ardından günün anısına Prof. Dr. Erdal Zorba, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a porselen çini bir tabak hediye etti. Toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirilen ikinci kısmında; belirlenen gündem maddeleri ele alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: