"Herkes O'nu Okuyor" Kampanyası

Aksaray'da Hz. Muhammed'i daha iyi tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlenecek olan "Herkes O'nu Okuyor" kitap okuma kampanyasının tanıtımı yapıldı.

Aksaray'da Hz. Muhammed'i daha iyi tanımak ve tanıtmak amacıyla düzenlenecek olan "Herkes O'nu Okuyor" kitap okuma kampanyasının tanıtımı yapıldı. Peygamber Yolu Derneği’nce Türkiye genelinde yapılan kampanyanın Aksaray ayağını Aksaray Eğitimciler Derneği üstlendi. Herkesin katılabileceği yarışmada, katılımcılara başta umre olmak üzere çok sayıda hediye verilecek. Derneğin başkanı Murat Beyaz, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "Herkes O'nu Okuyor" kampanyasına destek vermek için Peygamber Yolu Derneği'yle protokol imzaladıklarını söyledi. Kampanyanın en güzel şekilde yürütülmesi için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini aktaran Beyaz, "Kampanyada, Peygamber Efendimiz ile ilgili kitaplar okunacak. Yarışmada dereceye girenlerden, Türkiye genelinde 2 bin kişi, Aksaray'dan ise 6 kişi umreye gidecektir" dedi. Beyaz, yarışmada ortaokul, lise ve yetişkinler için 3 kategoride belirlenen kitapların okunacağını belirterek, şunları kaydetti: "Aksaray'da verilen kitapları 24 Mart'a kadar okuyan kişiler sınava tabi tutulacak. Sınavların kategori birincileri, çeşitli ödüller alacak. En büyük ödül ise umre olacak. 31 Mart-12 Nisan tarihlerinde Türkiye ve Avrupa'da belirlenen 106 noktada yarışmaya katılanların, www.herkesonuokuyor.com sitesinden müracaat etmesi gerekiyor. Aksaray'da dereceye giren 6 kişiye umre, 15 mini Ipad, 15 notebook, 20 bisiklet, 40 kol saati ve birbirinden güzel hediyeler verilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: