"Herkes Resim Alsın Diye" Sergisi Açıldı

Femin Art Kadın Sanatçılar Derneği Ankara Şubesi'nin düzenlediği "Herkes Resim Alsın Diye" sergi dizisinin üçüncüsü Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu

Femin Art Kadın Sanatçılar Derneği Ankara Şubesi'nin düzenlediği "Herkes Resim Alsın Diye" sergi dizisinin üçüncüsü Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Sanat Galerisi'nde açıldı.

TESK'ten yapılan açıklamaya göre, Derneğin geçen yıl Ankara Adliye Sanat Galerisi'nde ve İzmir'de TCDD Alsancak Sanat Galerisi'nde düzenlediği "Herkes Resim Alsın Diye" sergi dizisinin üçüncüsünün açılışı TESK Sanat Galerisi'nde Genel Başkan Bendevi Palandöken tarafından yapıldı.

Açılışta, Derneğin Ankara Şubesi Başkanı Hatice Erdi, sergide 54 adet yağlı boya, sulu boya, akrilik ve pastel resim bulunduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

Sergide yer alan resimlerin fiyatının en fazla 250 lira olduğunu aktaran Palandöken de "Emeği geçen tüm sanatçıları kutluyorum" dedi.

Muhabir: Recep Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: