Herkes Tatilde O Salonda

Kayseri Kaskispor'un genç oyuncusu Aysun Yararbaş, sezon bitmesine rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kayseri Kaskispor'un...

Kayseri Kaskispor'un genç oyuncusu Aysun Yararbaş, sezon bitmesine rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kayseri Kaskispor'un kadrosunda beş sezondur bulunan tek Kayserili olan Aysun Yararbaş yeni sezona formda girmek için sezon bitmesine rağmen çalışmalarını haftanın 6 gün yaptığı antrenman ile devam ediyor.

Alt yapısını Fenerbahçe'de tamamladıktan sonra 5 sezon önce memleketi olan Kayseri'ye dönüş yapan ve geçtiğimiz sezon Fiba Eurocup'da ikinci, Türkiye liginde üçüncü sırada yer alan takımda yer alan Aysun Yararbaş yeni sezon öncesinde İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Kayseri Kaskispor'un kondisyoneli Mahmut Kamali eşliğinde yeni sezona hazırlanan Aysun yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefliyor.

Reklam
Reklam

Aysun Yararbaş "Geçtiğimiz sezon keyifli bir yıl geçirdik. Çok çalıştık. Emeklerimizin karşılığını da Avrupa da ikincilik ve Türkiye liginde üçüncülük ile aldık. Tabi ki şampiyon olsak da daha güzel olacaktı, Ancak bir türk takımının Avrupada ikinci olması oldukça gurur verici." dedi.

Takımda yer alan genç oyunculardan olduğunu söyleyen Yararbaş, "Gelecek sezon takımda süre almak için çok çalışıyorum. Şuanda çoğu arkadaşlarımın tatilde olmasına rağmen ben antrenmanlarıma devam ediyorum. İnşallah hedeflediğim süreyi almayı umut diyorum" şeklinde konuştu.

Hedefleri hakkında bilgiler veren Yararbaş "Hedefim A milli takımda da bulunmak milli takımın vazgeçilmez oyuncusu olmak istiyorum. İlerisi içinde Avrupa'yı herkesin istediği gibi bende istiyorum. Kayseri Kaskispor'da uzun yıllardır tek Kayseri'li benim olmam tabi bu gurur verici. Kendi memleketimde oynayıp ter döküyorum. İnşallah takımıma daha da katkı da bulunacağım" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: