'Herkese eşit şans vermeye çalışıyorum'

Trabzon - Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, herkese eşit şans vermeye çalıştığını belirtti. Lazaroni, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında,
Almanya'da dün oynadıkları SSV Reutlingen maçının oyuncuların kendisini göstermesi için bir şans olduğunu ifade etti. Sebastiao Lazaroni şunları kaydetti:

"Hazırlık döneminde bütün oyunculara eşit şans vermeye özen gösteriyorum. Sakat oyuncularımızın fazla oluşu nedeniyle bazı oyuncularım alışkın olmadığı mevkilerde oynamak zorunda kaldılar.

Reklam
Reklam

Karşılaşmada, ikinci yarıda golü bulduk ve birçok fırsat yakaladık, ancak Ergin'in ileride bir pas hatası yapmasıyla, rakip takım bir kontratak yaptı ve Feridun'un kanadından golü yedik. Bu tür hataları düzeltmemiz gerekiyor."

Oyuncuların çok pas hatası yaptıklarını vurgulayan Lazaroni, "Kadronun darlığından ve Fatih Akyel, Ufukhan ve Mehmet Yılmaz gibi oyuncuların sakat oluşlarından dolayı bazı oyuncularımı değiştiremedim" diye konuştu.

Bu arada Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Altuntaş, yaptığı açıklamada, transfer konusunda çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Altuntaş, şunları dedi:
"Yüzde 99 oranında gerçekleşmiş bir transferimiz var, ancak resmi imza atılmadan ismini zikretmek yanlış olur. Diğer bir oyuncu da yakın bir zaman içinde sonuçlanacak. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız birkaç ülkede çalışmalarını sürdürüyorlar. Aramıza katılacak iki yeni oyuncuyla lige başlayacağımızı ümit ediyorum."