Herkese Lazım Güzellik Aletleri

Evle iş arasındaki yoğun koşuşturma arasında kuaföre ayıracak zamanı olmayanlara özel bakım aletletleri.

Evle iş arasındaki yoğun koşuşturma arasında kuaföre ayıracak zamanı olmayanlara özel bakım aletletleri.

Tırnaklar için;

Manikür ve pedikürün sadece sana ait olan aletlerle yapılması en doğrusu! Steril bir uygulama için Dore pedikür seti iyi bir seçenek olabilir.

El ve ayak tırnaklarınız için ayrı tırnak makaslarınızın olması gerekiyor. Tırnaklarınızı kestikten sonra törpü ile düzeltebilirsin. Sephora'da el ve ayak tırnak makası bulabilirsiniz.

Metal aletler tırnağa zararlıdır. Tırnağınızı törpülerken kağıt törpü kullanın. İleri geri hareket yerine tek yöne doğru uygulayın. Mavala kağıt törpü işinize yarayabilir.

Reklam
Reklam

Gözler için;

Takma kirpiklerle hoş bakışlara sahip olabilirsin ancak uzunluğuna dikkat ederek alın.

Kirpik kıvırma aletiyle düz bakışlar yerine sıcak bakışlara sahip olabilirsiniz. Kıvırıcıların ısıtma özellikli olanları da mevcut.

Cımbız alırken ince uçlu olanlarını tercih edin. Kaşınız burun deliği hizasından başlayıp göz dış köşesine kadar uzanmalı. Gözlerinin iri görünmesi için kaşlarınızın uç kısımlarını fazla inceltmeyin. Şaşkın bir ifadeden kurtulamk için ortasını fazla almayın. Kolay kaş almak için duştan sonrayı tercih edin veya nemli sıcak bir havluyu 10 dk kadar kaşınızda bekletin.

Vücudunuz için;

Vücut eldiveni veya banyo fırçası ölü derilerinizden kurtulmanızı sağlar.

Ayaklarınız için topuk törpüsü ve spa çoraplarını (sephora 72,50) deneyin. Sıcak suda beklettiğiniz topuklarınızı törpüleyin ve lremledikten sonra spa çorabınızı giyin. Yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

Tırnaklarınıza oje sürerken hayatınızı kolaylaştıran ürün parmak arası süngeri unutmayın.

Reklam
Reklam

Saçlar için;

Saçlarınızı kıvırcık yapma, kuruturken fönleme, düzleştirme, sadece kurutma, sadece maşayla şekillendirmeniz mümkün.