Herkesin Yaşayabildiği Bu 15 Durumda Pimpirikli İnsanların Akıllarından Geçenler

Yeteri kader endişelenerek her şeyden bir felaket senaryosu çıkarabilenler, her şeyin en kötüsünü bekleyenler.

  1. Gecenin bir vakti içeriden bilinmeyen bir ses gelmesi.

Kesin eve katil bir hırsız girdi. Yapacak bir şey yok. Güzel bir hayat yaşadınız. Buraya kadarmış.

  1. Evde tek başınayken korku filmi izlemek.

Evde kötü ruhlar dolaşıyor mudur acaba? Neden bu eve kiraya çıkmadan önce binanın altında eski bir mezarlık mı yatıyor kontrol etmediniz ki! 3. Saçınızı yıkarken gözünüze şampuan kaçması.

Kör, kesin kör oldunuz! Doğmamış çocuklarınızın yüzünü asla göremeyeceksiniz! 4. Birinin mesajınıza hemen cevap dönmemesi.

Kesin sizden nefret ediyor. Şaka şaka. Muhtemelen öldü. 5. Bir mağazadan bir şey satın almadan çıkmak.

Kesin bir şey çaldığınızı düşünecekler. Hırsız damgası! Güle güle parlak yarınlar! 6. Arabayı sürmek

Arabalar adeta bir ölüm makinesi, 1 km uzaklıktaki markete arabayla giderseniz kesin bir kaza olacak. Neden insanlar arabalar hakkında bu kadar umursamaz ki! 7. Birisini geç kalması.

Kesin başları ciddi bir dertte. Başka bir açıklaması olamaz. 8. Alarm çalmadan önce uyanmak.

Kesin uyuyakalıp geç kaldınız! 9. Arkadaşlarınızın sizsiz buluşması.

Sizden kurtulmanın yollarını aradıklarını biliyordunuz zaten. Kimse sizi sevmiyor ve yakında bu dünyada yapayalnız kalacaksınız! 10. Sınav sırasında yanlışlıkla hocayla göz göze gelmeniz.

Kesin kopya çektiğinizi düşünecek. Okuldan atılacaksınız. Evdekilere bunu nasıl açıklarsınız! 11. İşyerinde düşüncenizi belirtmek.

Patrona söylenen yanlış bir cümle ve bittiniz. Hem bu şirkette işiniz bitti hem de iş dünyasında. Nokta. En iyi el altından böbreklerinizi satmanın yollarını düşünmeye başlayın. 12. Güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmak.

Bir şekilde yanmak = kesin yarın cilt kanseri teşhisi konulması. Bu çil kesinlikle dünkünden daha büyük! (Şaka bir yana tabii ki güneş kremi kullanmaya özen gösterin) 13. Asansörde kalmak.

Oradan muhtemelen hayat boyu kurtarılamayacaksınız ve zaten kısa süre sonra da oksijeniniz tamamen bitecek. 14. Kalp atış hızınızdaki en küçük değişim.

Reklam
Reklam

Hayır kesin kalp krizi. Hayır, kesinlikle az önce içtiğiniz buzlu kahveden kaynaklanıyor olamaz. Bunu kabul et ve ölüme teslim ol. 15. Evi birkaç günlüğüne boş bırakmak.

Kesin eve hırsız girecek veya evde yangın çıkacak çünkü kesin kapıyı açık unuttunuz veya ocakta yemek unuttunuz.