Herta'dan Cim-Bom'a gözdağı

Galatasaray'ın UEFA Kupası B Grubu son maçında deplasmanda karşılaşacağı Hertha Berlin, son haftalarda Bundesliga'da fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hertha Berlin, Christoph Daum'un takımı Köln'le yaptığı lig mücadelesini 2-1 kazanarak çıkışını sürdürdü. Galatasaray'la 3 Aralık Çarşamba günü kendi sahasında oldukça kritik bir maça çıkacak olan Hertha Berlin, Köln'ü 2-1 yenerek ligde üst üste 4. galibiyetini aldı. Puanını 30'a yükselten Hertha Berlin, ligde de maç fazlasıyla ikinci sıraya kadar yükseldi.

Reklam
Reklam

Hertha Berlin'i galibiyete taşıyan gol 86. dakikada Sırp oyuncu Makro Pantelic'ten geldi. Gojko Kacar'ın 24. dakika attığı golle 1-0 öne geçen Hertha'ya cevap 45. dakikada Milivoje Novakovic'ten geldi.

Bu arada, bir dönem Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi de çalıştıran Alman teknik adam Christoph Daum, Bundesliga'da teknik direktör olarak 400. maçına çıktı. Ancak Daum, bu önemli kilometre taşında takımının mağlubiyetini engelleyemezken, takımı Köln ise ligde üst üste 3. yenilgisine imza attı.