Hesap kavgasında 2 kişi tabancayla vuruldu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, içkili bir restoranda hesap yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmada, işletme müdürü ile...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, içkili bir restoranda hesap yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmada, işletme müdürü ile müşteri tabancayla vurularak yaralandı.
Orta Mahalle'deki bir restoranda meydana gelen olayda, N.T. (52), hesap yüzünden işletme müdürü O.B. ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda silah çektiği ileri sürülen O.B. ile alkollü olduğu belirtilen N.T. arasında boğuşma yaşandı.
İddiaya göre, boğuşma sırasında tabancanın ateş alması sonucu işletme müdürü O.B. bacağından, N.T. ise kasığından vuruldu.
Yaralanan iki kişi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polisin, olay yerinde yaptığı incelemede 3 adet boş kovan bulundu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz