HESOB'tan Hatayspor'a Destek Çağrısı

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, pazar günü Reyhanlı ilçe Stadı'nda oynanacak olan Hatayspor-Sarıyer maçına tüm

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, pazar günü Reyhanlı ilçe Stadı'nda oynanacak olan Hatayspor-Sarıyer maçına tüm esnaf ve sanatkarları takıma destek olmaya davet etti.

Teksöz, makamında düzenlediği basın toplantısında Hatayspor'u son haftalarda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı kutlayarak, pazar günü Reyhanlı'da oynanacak Hatayspor-Sarıyer maçında takımı desteklemek üzere tribündeki yerlerini alacaklarını söyledi.

Pazar günü maça gitmek üzere Antakya Belediyesi eski binası önünde esnaf ve sanatkarlarla toplanacaklarını ifade eden Teksöz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Esnaf ve sanatkarlar olarak eşimiz ve çocuklarımızla birlikte Hatayspor'u desteklemek amacı ile Reyhanlı'ya gideceğiz. Özel arabaları olanlar arabalarıyla gidecek, bizde toplanma yerine HESOB olarak 50 minibüs 5 de halk otobüsü getireceğiz. Türk bayraklarımızı ve takım bayraklarıyla tüm minibüs ve halk otobüslerini süsleyeceğiz. Destek kampanyamıza katılan sporseverlerin her türlü ihtiyaçları birliğimiz tarafından karşılanacak. Takıma destek amacıyla güzel bir organizasyona imza atmak için çalışmalarımızı başlattık."

Teksöz, Hatayspor'a tüm esnaf ve sanatkarların yanında spor sevenleri de destek vermek üzere maça davet ettiklerini belirterek, hem futbolcuları motive etmek hem de birlik ve beraberlik içinde olmak amacıyla herkesi maça beklediklerini kaydetti.

HESOB olarak Hatayspor'un her zaman maddi ve manevi olarak yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Teksöz, "Birlik olarak geleceğin yıldızlarının yetişeceği Hatayspor'un alt yapısına bol miktarda malzeme yardımı yaptık. Bundan sonra da gerek altyapıya gerekse A takıma her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Çünkü bu alt yapıdaki çocuklar bizim çocuklarımız. Kendi çocuklarımızı yetiştirip, hem Hatayspor'a hemde Türk futboluna katkıda bulunmayı görev biliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin de Hatayspor'un ligde başarılı olmasına rağmen yalnız bırakıldığını belirterek, geçtiğimiz pazar günü taraftarlar olarak çok sıkıntı çektiklerini söyledi.

Ergin, Teksöz'ün bu yaklaşımının kendilerini duygulandırdığını belirterek, yapılacak organizasyondan dolayı Teksöz'e ve destek veren herkese teşekkür etti.

Ergin, HESOB Başkanı Teksöz ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Ahmet Yetişen'e birer Hatayspor kaşkolu hediye etti.

Muhabir: Abdulgafur Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: