Heyecanlandıran Noktalar

Erkeklerin şu sıralar hangi konularla ilgilnediğini ve hareketlerinin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız okumaya başlayın.

Erkeklerin şu sıralar hangi konularla ilgilnediğini ve hareketlerinin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız okumaya başlayın. İşte ilişkinize yön verecek küçük ama önemli tüyolar...

* Her erkeğin zevk noktası farklıdır. Birkaç erkekte onları çılgına çeviren noktaları sorduk ve bakın nasıl cevaplar aldık.

* Spor yapan erkekler streslerini kadınların almasını istiyorlar. Erkekler kadınların sırt bölgesini özellikle beline doğru olan bölgeyi dokunulmasına bayılıyorlar. Bu şekilde hem heyecanlanıyorlar hem de çok çabuk seks havasına giriyorlar.

Reklam
Reklam

* Karın bölgesinin hassas olmasından dolayı özellikle oranın dokunulması erkeği heyecanlandırmaya yetiyor. Bayanların hafif dokunuşlarla okşamaları erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Ayrıca poponun hemen üst kısmının dokunulmasına hiçbir erkek hayır diyemiyor.

* Şefkat arayan erkekler başlarıyla oynanmasından çok hoşalnıyorlar. Bayanlar elleriyle bir ileri, bir geri giderek veya kaşır gibi yapmaları erkeği etkilemede çok başarılıdır. Kulak bölgesınin çok hassas olmasından dolayı kulak memesinin öpülmesi ve emilmesinden ve hatta sadece parmaklarını kullanarak da o bölgede çok etkili olabilirler.

* Çoğu erkek göğsünün öpülmesinden ve okşanmasından çok tahrik oluyor.

* Kadınlar erkeklerin boynunu hafifçe tırnaklayıp öptüğünde erkekler hemen orgazm oluyor.