Hibe Programına Büyükşehir Desteği

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin evsahipliği ile Sabancı Vakfı, Birleşmiş Milletler Kadınların İnsan Haklarının Geliştirilmesi Ortak Programı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin evsahipliği ile Sabancı Vakfı, Birleşmiş Milletler Kadınların İnsan Haklarının Geliştirilmesi Ortak Programı kapsamında uygulayacağı hibe programı ile Kayseri'deki sivil toplum kuruluşlarına destek verecek. Sivil Toplum Kuruluşları, toplumsal cinsiyet eşitliğini hedefleyen projeleriyle Sabancı Vakfı Hibe Programı'na başvurabilecek.

Hibe başvuru kriterlerinin anlatılacağı ve proje yazılımı ile ilgili bilgilerin verileceği program, 5 Mart 2013 Salı günü saat 14.00'te Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi Lifos Salonu'nda gerçekleşecek.

Reklam
Reklam

Toplantıya kadın alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, yerel yönetim ve üniversite temsilcileri katılabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: