Hiç Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, kentin başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirdi.Bu yıl ilk kez verilen halkla...

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, kentin başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirdi.

Bu yıl ilk kez verilen halkla ilişkiler çalışmaları ödülleri “HİÇ Ödülleri” kısa adı ile sahiplerini buldu. Nilüfer Belediyesi “Dikkat Demokrasi Çıkabilir” isimli projesi ile kamu kurumları kategorisinde en iyi halkla ilişkiler çalışması ödülüne değer bulundu. Bursa'nın halkla ilişkiler uzmanlarından oluşan 21 yıllık geçmişe sahip Halkla İlişkiler Derneği'nin düzenlediği törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, halkla ilişkiler uzmanları ve çok sayıda davetli katıldı. Mesleğin imajını ve toplumda oluşturduğu algıyı geliştirmek adına düzenlenen ve “HİÇ” Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri'nde 12 kurum, 18 proje ile yarıştı.

Reklam
Reklam

Gecenin açılış konuşmasını yapan BHID Başkanı Serdar Ömeroğlulları, “Bursa’da halkla ilişkiler kavramının itibarını güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz ‘HİÇ’ yarışması, aslında kentin itibarını güçlendirecek ve doğru iletişim stratejilerinin gelişmesine imkan sağlayacak projelerin hayata geçmesine imkan verecek önemli bir misyon üstlenmektedir” dedi.

Ömeroğullarının ardından söz alan Başkan Bozbey de özellikle kent yönetiminde insanların beklentilerine göre hizmet üretmek ve üretilen projelerin kamuya tanıtılması bakımından halkla ilişkilerin büyük önem taşıdığını hatırlattı.

Kurumsal iletişim kategorisinde Üçge - Perakende Söyleşileri, kamu kuruluşları kategorisinde Nilüfer Belediyesi- Dikkat Demokrasi Çıkabilir, Bursa Büyükşehir Belediyesi (PR Şirketi Kiraz İletişim) - Hüdavendigar Parkı, kurum içi iletişim kategorisinde Faik Çelik Holding 23 Nisan Şenliği, sosyal sorumluluk kategorisinde ise Bursagaz - Eğitim Gönüllüleri Derneği Engelli Eğitimini Kolaylaştıralım projeleri ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: