Hiç sıkılmadan ailenizle izleyebileceğiniz diziler

Dram, gerilim, aksiyon dizisi derken elimize kumandayı, yanınıza çocuğunuzu alıp izleyeceğimiz dizi sayısı son zamanlarda neredeyse bir elin on parmağını geçmeyecek kadar azaldı.

TRT 1 ile başlayıp daha sonra özel televizyonların evimizin salonlarına konuk olduğu günden bu yana birçok diziyi ailemizle oturup izleme fırsatı bulduk.Kiminiz bu dizileri yaş itibarıyla izleme fırsatı bulmasa da kiminiz de her bölümünü büyük bir heyecanla bekledi. Kaynanalar, Perihan Abla, Uzaylı Zekiye, Mahellenin Muhtarları, Süper Baba, Kaygısızlar, Çiçek Taksi, Çılgın Bediş, Baba Evi, Sıdıka, İkinci Bahar, Ayrılsakta Beraberiz, Yedi Numara, Pulsar, Çocuklar Duymasın bu liste uzayıp gider böyle...
-İşte ailenizle izleyebileceğiniz en güncel diziler...

-

GÜLÜMSE YETER

Show TV ekranlarında yayınlanan Gülümse Yeter, eğlenceli bir aile dizisidir.

Gülümse Yeter 16. Bölüm Fragmanı


Fox TV'de izleyiciyle buluşan bir aile komedi dizisidir.

Familya 8. Bölüm Fragmanı

-

BABA CANDIR

-

Salih isimli bir yufkacının kardeşleri ve çocukları ile beraber yaşadığı aile komedi dizisidir.

-

Baba Candır 45. Bölüm Fragmanı

-

HANGİMİZ SEVMEDİK

-

Yeşilçam'a göndermeler yaparak nostaljik mahalle yaşamını; komşuluk, aile, dostluk gibi kavramları, aile ilişkilerini ve aşk hikâyelerini konu edinen aile dizisidir.

-

Hangimiz Sevmedik 13. Bölüm Fragmanı

-

ATLINSOYLULAR

-

Kayserili bir ailenin yaşadığı trajikomik olayları konu edinen Altınsoylar, 5 Kasım Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

-

Altınsoylar 1. Bölüm Fragmanı