Hiddink'le resmen yollar ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'le olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini...

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'le olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.
Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Hiddink'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Sayın Guus Hiddink'e görevde bulunduğu süre içindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz." denildi.
Bu arada açıklamada, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü ve idari kadrosu ile ilgili gelişmelerin, kamuoyu ile paylaşılmaya devam edileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz