Hıdırlıktepe-Atıfbey- İsmetpaşa Altındağ Belediyesi Mülkleri Takas Edilecek

Hıdırlıktepe-Atıfbey- İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Gelişim Proje alanı sınırlarında kalan Altındağ Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazlar takas edilecek....

Hıdırlıktepe-Atıfbey- İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Gelişim Proje alanı sınırlarında kalan Altındağ Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazlar takas edilecek.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantılarına Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez Başkanlığı’nda devam edildi. Meclis’e sunulan ilk madde Hıdırlıktepe-Atıfbey- İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Gelişim Proje Alanı sınırlarında kalan Altındağ Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazların trampasına ilişkin Başkanlık Yazısı oldu. Toplantıda görüşülüp oylanması istenen Başkanlık Yazısı, değişiklik yapılmadan geldiği şekilde oylanarak, oy çokluğu ile kabul edildi.

Reklam
Reklam

Mülkiyeti ASKİ Genel Müdürlüğü’ne ait, Sincan, Gölbaşı, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle, Çankaya ve Mamak ilçelerinde bulunan gayrimenkullerin satın alınmasını öngeren başkanlık yazısı da Meclis Toplantısı’nda ele alınarak oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis ayrıca, Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Altındağ ilçesi 19987 ada 7 parseldeki hissenin satışı ile yine mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yenimahalle ilçesi 63865 ada 2 parseli satışını öngören başkanlık yazılarını da oy çokluğu ile onayladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: