Hido'yu sevindiren tesadüf

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Orlando Magic forması giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, bir ziyaret için geldiği ABD'nin başkenti Washington'da gazetecilerin sorularını cevapladı.

Resmi ziyaret için ABD'ye gelecek Başbakan Tayyip Erdoğan ile aynı otelde kalacaklarını öğrenen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, bu güzel tesadüfe hem şaşırdığını hem de sevindiğini söyledi. Başbakan'ın gelişini görüntülemek üzere Ritz Carlton Hotel önünde bekleyen gazetecileri karşısında görünce bir anda şaşıran Hidayet Türkoğlu, daha sonra kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Başbakan Erdoğan ile Türkiye'deyken tanıştığını kaydeden milli basketbolcu, "Aynı otelde kalmamız beni sevindirdi.

Reklam
Reklam

Kendisini şahsi olarak da çok severim. Buradaki programı yoğun olacaktır, ama imkan bulursam kendisiyle görüşmek isterim" diye konuştu.

Son günlerde meydana gelen terör olaylarının sorulması üzerine de milli basketbolcu, "Uzakta da olsam oradaki acıyı bizzat yaşıyorum. Burada bana yöneltilen soruları, elimden geldiğinde cevaplayarak bunların sona ereceğini herkese söylüyorum, ülkemi her fırsatta anlatıyorum. İnşallah bu günler de geçecek ve her şey daha güzel olacaktır" dedi.

İHA