Hidroelektrik Santralleri İhalesinde Teklif Sahipleri Belli Oldu

Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne ait, Bozüyük, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı Hidroelektrik Santralleri’nin özelleştirme ihalesi teklif sahipleri açıklandı.Başbakanlık...

Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne ait, Bozüyük, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı Hidroelektrik Santralleri’nin özelleştirme ihalesi teklif sahipleri açıklandı.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ne ait, Bozüyük, Haraklı-Hendek, Pazarköy-Akyazı Hidroelektrik Santralleri’nin özelleştirme ihalesine katılmak üzere, 19 Kasım 2012 tarih, saat 17.00'a kadar bu ihaleye ilişkin alınan teklif sahipleri açıklandı. Teklif sahipleri şunlar:

Reklam
Reklam

“Timerk Enerji İletim Üretim Dağıtım Elektrik Madencilik Makine ve Tesisat Malzemeleri Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi ve Eyyüpoğlu Mühendislik Elektrik Enerjisi Toptan Satış Limited Şirketi.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz