Highway Outlet Bayan Hokey Takımı Portekiz'e Gitti

Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, 22-24 Şubat tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’na...

Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, 22-24 Şubat tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’na (Indoor Club Championships-Women) katılmak üzere yola çıktı. Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, Portekiz’de 7 ülkenin katıldığı turnuvadan iyi sonuçlarla dönmek istiyor.

Portekiz’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası maçlarına Bolu’da Highway Otel’de hazırlanan ve liglerini 3. sırada tamamlayan Highway Outlet Bayan Hokey Takımı Portekiz’e ümitli gitti.

Portekiz’e gitmeden önce ise Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur tarafından takıma Mengen Türk Mutfağı'nda bir yemek verildi. Yemekte sporcuların oldukça moralli oldukları gözlenirken yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Genel Müdür Hasan Umur, takıma güvendikleri ve Portekiz’den iyi sonuçlarla döneceklerine emin olduklarını kaydetti. Umur, "Her zaman sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Bolumuzu ve ülkemizi orada en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, sabah saatlerinde ise Portekiz’e gitmek üzere yola çıktı. Highway Outlet Bayan Hokey Takımı Portekiz’deki şampiyonada, aralarında İrlanda, Portekiz, Macaristan, İsveç, Galler ve Belçika’nın olduğu 7 ülkenin takımları ile karşılaşacak. Günde 2 maç yapacak olan takım, ilk gün saat 14.00’de Royal Evere White Star HC, saat 18.00’de ise Ards Ladies HC takımları ile karşılaşacak.

Highway Outlet Bayan Hokey Takımı 2. gün de 2 maç yapacak. Günün ilk maçını saat 12.00’de oynayacak takım CF Belenenses, saat 16.00’da ise Howardian LHC takımı ile oynayacak. Turnuvanın 3. gününde ise yine iki maç yapacak takım saat 09.00’da Partille SC, saat 13.00’de ise Agyse takımları ile karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: