Hijyene önem veren esnaf ödüllendirilecek

İlkadım Belediyesi insan sağlığına, çevresini temiz tutan ve hijyen koşullarına uygun hizmet veren esnafa hizmet...

İlkadım Belediyesi insan sağlığına, çevresini temiz tutan ve hijyen koşullarına uygun hizmet veren esnafa hizmet takdir belgesi ile onurlandıracak.

İlkadım Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Ruhsat Denetim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüteceği çalışmada ilçe genelinde hizmet veren farklı mesleklerdeki esnaflara yapılacak kontrollerde temizlik ve hijyen kuralları, kaldırım işgal uygulaması,iş yeri çalıştırma ruhsatı, müşteri memnuniyeti, gıdaların raf ömürlerde dikkate alınarak yapılacak tespit çalışması sonucunda belirlenen örnek esnafa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafında örnek esnaf ödülü verilecek.

Reklam
Reklam

"AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET SUNMAK"

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Demirtaş, ''İlkadım ilçesinde yaşayan halkın sağlığının korunması adına yapacağımız çalışmalar halkımızın yararınadır. Amacımız esnafımıza ceza verip zor durumda bırakmak değil, halka sundukları hizmetin kaliteli olmasını sağlamaktır. Halkımızın sağlığını düşünen esnaflarımızı da ödüllendirip diğer esnaflara örnek göstermemiz gerekiyor. Bundan sonra bu tür ödüllendirme çalışmalarımız devam edecektir.'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz