Hikmet Ayar’dan Rize SGK’ya ziyaret

Rize Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Yeni Atanan Yusuf Baltacı'ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Rize Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Yeni Atanan Yusuf Baltacı'ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Gerçekleşen ziyarete AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın yanı sıra AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gafur Karaali, Ali Haydar Er, Ahmet Çevik Ocaklı ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu katıldı.

Gerçekleşen ziyarette Rize Sosyal Güvenlik Kurumu avukatlığı görevinden İl müdürlüğüne getirilen Yusuf Baltacı'ya yeni görevlerinde başarılar dileyen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, tüm kamu kurum ve kuruluşlarda olduğu gibi sosyal Güvenlik Kurumları uygulamalarında da garson devlet anlayışının hakim kılınmasının çok önemli olduğunun altını çizerek " insan eksenli çalışılmalı ve verilebilir hizmet çıtasının en yükseği, en iyisi sağlanmalı" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki heyet, görevine yeni başlayan Yusuf Baltacı'ya başarılar diledikten sonra kurumdan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: