Hikmet Karaman Ameliyat Oldu!Ünlü Teknik Direktörün Sağlık Durumu Hakkında Flaş Gelişme

Çaykur Rizespor'un Başarlı Teknik Direktörü Hikmet Karaman Ameliyat Oldu. Ünlü Teknik Direktörün Sağlık Durumu Hakkında Flaş Gelişme

Geçtiğimiz gün futbol oynarken sakatlanan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bugün İstanbul'da aşil tendonundan ameliyat oldu.

Karaman, geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şubesi tarafından, Derepazarı İlçe Stadı'nda düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası'nda sakatlanarak oyun dışı kalmıştı.

Aşil tendonu yırtılan Karaman geçtiğimiz gece tedavi için İstanbul'a gitmişti.

Karaman bugün Fulya Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat oldu. Deneyimli teknik adamın sağlık durumunun iyi olduğu ancak bir ay kadar ayağa kalkamayacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Karaman’ın sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi.

Rize Veteranları ve Mastırları 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 8. Veteranlar Futbol Turnuvası Rize’nin Derepazarı İlçesi’nde başladı.

Gazetecilerspor ve Sanayispor’un karşı karşıya geldiği karşılaşmada Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’da Gazetecilerspor’un kadrosunda yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısının başlarında Karaman göğsüyle karşıladığı topu takım arkadaşına pas verir vermez kendini yere bıraktı. Sağ arka adalesinde yırtılma olan Karaman’a ilk müdahale saha içerisinde gerçekleşti. Karaman daha sonra oyuncular tarafından saha kenarına taşındı. Sahaya gelen otomobile yerleştirilen Karaman tıbbi müdahale için Çaykur Rizespor Kulübü Ekrem Cengiz Tesisleri’ne götürüldü.

TURNUVAYI KAPATTI

Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Karaman böylelikle turnuvayı erken bitirmiş oldu.