Hikmet Karaman: Galatasaray'ın Mağlubiyeti Iştahımızı Kabarttı

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, öğleden sonra İstanbul'a gelerek kampa...

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, öğleden sonra İstanbul'a gelerek kampa girdi. Kadıköy'de taraftarlarının büyük coşkusuyla kaşılanan kafile güçlükle kamp yapacağı otele giriş yapabildi. Yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu, takım otobüsünün önünde toplanarak futbolculara tezahürat yaptı.

KARAMAN: GALATASARAY'IN MAĞLUBİYETİ İŞTAHIMIZI KABARTTI

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe'yi yenip Bursa'ya şen dönmek istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de her takımın her takımı yenecek güçte olduğunu ve ilginç bir lig periyodu yaşadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Rakibimizin hafta içinde Avrupa kupasında oynaması mazeret değil ama zaman zaman bu durumlar takımları etkileyebiliyor." diyerek, şunları söyledi:

"Dün akşam Galatasaray'ın kendi sahasında Gençlerbirliği'ne mağlup olmasından sonra iştihamız kabardı. Yarın akşam burada çok iyi mücadele edip disiplinli bir şekilde oynayıp Bursa'ya şen dönmek istiyoruz."

Bilindiği gibi Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Fenerbahçe ile Bursaspor, yarın saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu 90 dakikada hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: