Hikmet Karaman: İşimizi garantiye almak istiyoruz

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da teknik direktör Hikmet Karaman, “Bir an önce tehlike çemberinden...

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da teknik direktör Hikmet Karaman, “Bir an önce tehlike çemberinden çıkıp işimizi garantiye almak istiyoruz.” dedi.

Hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde devam eden Gaziantepsporlu futbolcular, ısınma koşusu ve açma germe egzersizlerinin ardından taktik ve teknik çalışmalar yaptı.

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Karaman, “Ligin sıralaması açısından her iki takım için son derece önemli bir maç. Kazanılması gereken bir müsabakaya çıkacağız. Rakibimize saygı gösteriyoruz. Özellikle ikinci yarı yapmış olduğu transferler, mücadeleleri, oynamış oldukları futbol, alkışlanacak cinsten. Biz de son haftalardaki başarılı oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bir an önce de tehlike çemberinden çıkıp matematiksel olarak kendimizi garantiye almak istiyoruz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: