Hikmet Karaman, Medical Park’ta sağlık kontrolünden geçti

Abdullah Ercanın istifasının ardından Gaziantepspor ile el sıkışan teknik direktör Hikmet Karaman, Medical Park Gaziantep...

Abdullah Ercanın istifasının ardından Gaziantepspor ile el sıkışan teknik direktör Hikmet Karaman, Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Kulüp Doktoru Yusuf Bozfırat ile birlikte hastaneye gelişinde Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba tarafından çiçeklerle karşılanan Hikmet Karaman, kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Burada sağlık kontrolünden geçen Hikmet Karaman, Gaziantepspor'un zor bir dönemeçten geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Ben öncelikle Gaziantepspor'u çalıştıran Abdullah Ercan ve Tolunay Kafkas'a verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle bu haftayı ele alacak olursak, takım olarak şansız bir dönem geçiren Gaziantepspor var. Onun dışında 4 cezalı, 4 de sakat oyuncumuz var. Futbol adına şanssız bir durum, çünkü bu oyuncular takımı taşıyan isimler, takımın iskeletini oluşturan isimler. Ama futbolda her zaman alternatifler önemlidir. Yapmamız gereken çok iş var. Bu hafta oynayacağımız Sivas maçını hayırlısıyla güzel bir sonuç alarak kapatmak istiyoruz. Bundan sonraki haftalarda da daha yukarılara çıkmak için mücadele edeceğiz."

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba, Hikmet Karaman'ı spor programındaki yorumları ve heyecanından dolayı yakından tanıdığını kaydederek, "Hocamız, inşallah Gaziantepspor'u en iyi yerlere getirecektir, ben buna inanıyorum. Medical Park Hastaneler Grubu olarak, Gaziantepspor'a sponsorluğumuzdan dolayı hocamızla birlikte çalışmak bize mutluluk verir. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz