Hikmet Karaman: Rakibin Gücünü Biliyoruz, Bu Bilinçteyiz

Eksik oyunculara rağmen evlerinde oynayacakları maçı iyi değerlendirmek istediklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman,...

Eksik oyunculara rağmen evlerinde oynayacakları maçı iyi değerlendirmek istediklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, rakibin gücünü bildiklerini ve bu bilinçte olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Hikmet Karaman yönetiminde Celal Doğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı siyahlı ekip, istasyon ve koordinasyon çalışmaları yaptı. 4 futbolcularından eksik maça çıkacaklarını dile getiren Hikmet Karaman, bu eksiklikleri takıma yeni katılan oyuncularla tamamlayacaklarını ifade etti. Karaman şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

“Fenerbahçe güçlü bir takım. Dün Bursaspor önünde de seyrettik. Elazığ maçında zorlansalar da Türkiye liginin önemli takımlarından biri. Bizim de sakat oyuncularımız var. Muhammet uzun süredir yok. Serdar ile Yasin onlara eklendi. Bir de Binya kart cezalısı. Banko oynayacak takımımızdan 4 tane futbolcu eksik. Sivas’a da 8 eksikle gittik. Elimizdeki ve yeni katılan oyuncularla en iyi şekilde hem fiziksel, hem de taktiksel anlamda hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız maçı değerlendirmek istiyoruz.”

Çok zorlu bir periyotta olduklarını vurgulayan Karaman, “Bundan sonra bizim oynayacağımız maçlar içerisinde Trabzon, Beşiktaş, Bursa, Kasımpaşa var. Dolayısıyla çok dikkatli olmak zorundayız. Ligde her an her şey olabilir. Bütün bunların içerisinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rakibin gücünü biliyoruz, bu bilinçteyiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz