Hilar'da Temizlik Seferberliği

Ergani Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Hilar Mağaraları'nın temizlik ve çevre düzenlemesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Ergani Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Hilar Mağaraları'nın temizlik ve çevre düzenlemesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Ergani Belediyesi temizlik ekipleri Hilar Mağaraları ve çevresindeki diğer piknik alanlarında yapılan temizliğin ardından köpüklü ve tazyikli su ile yıkanan konteynerler de ilaçlanıp dezenfekte edildi.

Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, yaptığı açıklamada, vatandaşların daha temiz ve hijyenik ortamlarda aileleriyle birlikte zamanlarını geçirebilmesi için bu çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının insanları mutlu etmek olduğunu belirten yalçın, "Bu çalışmamız önemli turistik mekanlara sahip olan ilçemizin tanıtımı açısından da önemli bir gelişmedir. Biz sadece temizlik ve çevre düzenlemesiyle kalmıyoruz. İlaçlama da yapıyoruz. Çalışmalarımız sonbahar ayına kadar düzenli bir şekilde devam edecektir" dedi.

Muhabir: Ekrem Senvar/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: