Hilda Yabancı Dil Merkezi Açıldı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Hilda Yabancı Dil Eğitim ve Geliştirme ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Merkezi düzenlenen...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Hilda Yabancı Dil Eğitim ve Geliştirme ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Orhangazi’de Fidan Plaza’da hizmete giren Hilda Dil Geliştirme Merkezi’nin açılışına AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı İsmail Tartar, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ve çok sayıda misafir katıldı.

Eski Milli Eğitim Müdürü Necmettin Şahin’in İstanbul Fatih Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun kızı İrem Şahin tarafından açılan merkez 2 ayda konuşma düzeyinde İngilizce eğitimi verecek. Açılış öncesi merkez hakkında bilgi veren Necmettin Şahin, merkezin hem yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti vereceğini, hem de 2 ay gibi kısa bir sürede konuşma düzeyinde İngilizce eğitimi vereceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

İrem Şahin ise “Emsallerinin aksine, kısa sürede özel bir program sayesinde 2 ay gibi bir sürede konuşma düzeyinde İngilizce eğitimi vermiş olacağız. İngilizce konuşma derslerimizi ise yurt dışından gelen öğrencilerimiz yapacak.” dedi. Hilda Dil Geliştirme Merkezi’nin açılışında kursta konuşma İngilizcesi dersi verecek Malili Abdubacar Sıddık da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz