Hilton İstanbul'da Kış Düğünü

Düğününüzü Hilton İstanbul’da masal sıcaklığında ve romantizminde yaşayın!

Şehrin merkezinde, eşsiz Boğaz manzarasına hâkim, üstün hizmet kalitesi ve kişiselleştirilmiş servis anlayışıyla Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul, soğuk kış aylarında düğün telaşı yaşayanlara unutulmaz bir gün vaat ediyor.

Hilton İstanbul, kalabalık düğünlerden, daha küçük davetlere kadar farklı mekân seçenekleri ve şefin yaratıcı menü alternatifleriyle, arzu ettiğiniz mekân dekorasyonunda en ince ayrıntısına kadar mükemmel bir hizmet sunuyor. Hayatınızın en önemli gününü unutulmaz bir davete dönüştürmeniz için her şeyi düşünen Hilton, düğünlerde düğün pastasını, gelin ve damadın suit odasını ve anne-babaların kullanımı için ayrı birer odayı da ücretsiz olarak veriyor. Üstelik düğün sonrası Hilton İstanbul’un konaklamanızı romantik kılacak lüks odalarında bu özel günün keyfini sürdürebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Üstelik Hilton İstanbul, Ocak, Şubat ve Mart aylarında düzenlenecek düğün organizasyonlarını özel fiyatlarla sunuyor; Hilton İstanbul’da gerçekleştireceğiniz organizasyonun kişi başı fiyatı 56 Euro’dan başlıyor. Ayrıca Hilton İstanbul 200 kişi ve üzeri katılımlı düğünlerde kişi başı 20 Euro + KDV’ye evlenecek çiftin zevkine uygun dekorasyon ve müzik paketi hizmeti de veriyor.