Hilvan Kaymakamı Öğrenci Velilerini Ziyaret Etti

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, ‘Yarın Sizdeyiz’ projesi kapsamında Kaymakam Uğur Sezer, öğrenci velilerini evlerinde ziyaret etti.İlçe...

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, ‘Yarın Sizdeyiz’ projesi kapsamında Kaymakam Uğur Sezer, öğrenci velilerini evlerinde ziyaret etti.

İlçe merkezi ve köyler dahil olmak üzere tüm öğrenci velilerini ziyaret eden Kaymakam Uğur Sezer, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere kırtasiye, kıyafet, ayakkabı ve kuru gıda yardımında bulundu. Kaymakam Sezer’i kapıda karşılayan bir veli, “Gerçekten tarihte bir ilki yaşıyoruz. Bu güne kadar hiçbir kaymakam çocuklarımız başarılı yâ da başarısızlığından dolayı kapımızı çalmamıştı. Bizleri ve çocuklarımızı önemsediğinden dolayı kendisine ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz. Allah her ilçeye böyle kaymakam nasip etsin” dedi.

Reklam
Reklam

Veli ziyaretine, Kaymakam Uğur Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Ersin Elibol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Baytak, Vakıf Müdürü Emel Sayik, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: